Rode Kruis geeft 300 kaarten weg voor Oudejaarsconference

ALMERE - Het Rode Kruis heeft 300 kaarten weggegeven voor de Almeerse Oudejaarsconference. Vrijwilligers van onder meer het Rode Kruis, het Voedselloket Almere en Almeerders die een uitje verdienen, konden vrijkaarten krijgen voor de voorstellingen op 21, 22 en 23 in de Schouwburg. Van Poort tot Buiten De Almeerse Oudejaarsconference heeft als doelstelling om Almeerders van jong tot oud, van arm tot rijk, van Poort tot Buiten met elkaar te verbinden. "Wij kunnen ons hier uiteraard helemaal in vinden", zegt de voorzitter van het Rode Kruis Almere, Nicole Bosman. "Dus hebben we besloten om partner te worden en daarmee aan de wieg te staan van deze nieuwe traditie. Bij het Rode Kruis Almere vinden wij dat de vrijwilligers van onze stad die zich elke dag weer inzetten, een gezellige voorstelling verdienen."

 

Verrassende veiling

 

Voorafgaand aan de voorstelling op woensdagmiddag 23 december houdt het Rode Kruis Almere samen met Stichting Almeerse Oudejaarsconference een benefiet-veiling om 14.00 uur in de Schouwburg. Bosman: "Iedereen is welkom bij deze verrassende veiling. Er staan echt bijzondere kavels op de rol, zoals een luxe diner op de hoogste etage van het WTC. Je kunt ook bieden om Jeroen van Inkel op je feest te laten draaien. En de grote vraag is: wie koopt de WitchWorld-trol die naar eigen gelijkenis wordt gemaakt!" De volledige lijst met opmerkelijke veilingkavels staat op www.almeerseoudejaarsconference.nl 

 

Dichter en Diva

 

Wordt verzorgt door de diva en de dichter, respectievelijk Caroline in't Veld en Mario Withoud. Zij zullen het Almeerse nieuws humoristisch becommentariëren en in een wereldwijd kader zetten.