Nieuwsflits Oktober 2017

Beste allemaal, 

 

Het is al weer een nieuwe maand en dus tijd voor de nieuwsflits.

 

- Zaterdag 23 augustus hebben Robbert Zijlstra (bestuurslid Fondsenwerving en Communicatie) en Han Smit (collecte coördinator) met een kraam op het Wereldfestival in Almere Buiten gestaan om geld op te halen t.b.v. Sint Maarten. Zij hebben E 123,18 opgehaald en inmiddels gestort op 5125

 

- Er zijn nieuwe vacatures voor OOM, een planner EHV en een medewerker secretariaat. Voor alle vacatures: http://www.rodekruisalmere.nl/vacatures

 

- Van 16 t/m 20 oktober en van 23 t/m 27 oktober besteedt museum PIT aandacht aan het Rode Kruis. We staan daar om informatie te geven, leuke dingen met de kinderen te doen, etc. We kunnen nog mensen gebruiken. Lijkt het je leuk neem dan even contact op met Nelleke Knegt via nknegt@rodekruis.nl

 

- Jeroen Janssen en Willem Staalheuver zijn om gezondheidsredenen tijdelijk uitgeschakeld. We wensen beide van harte beterschap. 

 

- Van 9 t/m 30 oktober is Astrid niet bereikbaar. Marjon is op dinsdag en donderdag op kantoor en Wilma op woensdag en vrijdag.

 

- Heb je leuke foto's van inzetten of bijeenkomsten, stuur deze dan naar het secretariaat dan gaan we er iets leuks mee doen. 

 

- Als er wijzigingen zijn in adres, telefoonnummer of e-mailadres dit graag doorgeven aan het secretariaat zodat we het bestand op orde kunnen houden. 

 

- In het najaar komt er een landelijke wervingscampagne voor evenementenhulpverleners. Half oktober begint de campagne op Facebook van het Rode Kruis.

 

- Er zijn inmiddels al 5 nieuwe vrijwilligers aan de slag als Evenementenhulpverlener en nog eens 10 nieuwe vrijwilligers zijn met de opleiding bezig en kunnen in het nieuwe jaar aan de slag. Een enthousiaste groep die staat te trappelen.   

 

- Heb je zelf iets waarvan je denkt dit is leuk voor mijn collega's, laat het even weten. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Astrid Harting

Medewerker Secretariaat

Wagenmakerbaan 47

1315 BC Almere

T: 036 - 534 60 96 (dinsdag t/m vrijdag 09:00-13:00 uur)

E:   secretariaatalmere@rodekruis.nl

W: www.rodekruis.nl