Nieuwsflits november

Alweer een maand geleden dat de Nieuwsflits is geboren. Vandaag nummer 2.

- De Pam's en aanhanger zijn gerestyled naar de nieuwe huisstijl. Op de foto kun je zien hoe mooi ze zijn geworden.

- Gisteren zijn we aanwezig geweest op de vrijwilligersbeurs Almere Actief, georganiseerd door het VMCA en de Gemeente. Er zijn een aantal mensen geweest die gerichte interesse hebben getoond en waar we contact mee gaan opnemen.

- Onze oudste nog actieve vrijwilligster mevrouw Corrie Goedhart wordt morgen, zaterdag 12 november, 90 jaar! Nog elke maandag stapt zij op haar fiets en gaat ze naar het ziekenhuis om daar haar Rode Kruis activiteiten uit te voeren.

- 9 december is er weer een dagtocht georganiseerd, dit keer naar de Winterfair in Dickensstijl op de Veluwe. De aanmeldingen zijn overweldigend.

- Er zijn veel (nieuwe) taken binnen afdeling Almere. Misschien zijn er ook wel taken die jou interesseren waarvan je het bestaan niet wist, er niet aan gedacht hebt dat je dat ook zou kunnen of misschien wil je wel eens wat anders doen. Om deze reden starten wij binnenkort met een telefonische inventarisatie.  

- Wil je eens kijken bij een evenement waar we een inzet doen? 12 november is de intocht van Sinterklaas in Almere Haven en 13 november is de Talent- en Sportdag voor mensen met een beperking in de Topsporthal. Beide evenementen zijn vrij toegankelijk.

- Heb jezelf iets waarvan je denkt dat het leuk is voor de Nieuwsflits, geef het door aan het secretariaat

Fijn weekend allemaal.

 

Met vriendelijke groet,

 

Astrid Harting
Medewerker Secretariaat
Wagenmakerbaan 47
1315 BC Almere
T: 036 - 534 60 96 (dinsdag t/m vrijdag 09:00-13:00 uur)
E:   secretariaatalmere@rodekruis.nl
W: www.rodekruisalmere.nl