Nieuwsflits maart

Nieuwsflits Maart 2017

 

- De nieuwjaarsbijeenkomst is goed bezocht. Zo'n 50 vrijwilligers en collectanten zijn aanwezig geweest en hebben genoten van een heerlijke maaltijd verzorgd door Kippie Almere. De reacties waren zeer enthousiast.

 

- We hebben de volgende vacatures openstaan: Bestuurslid Evenementenhulpverlening, Bestuurslid Zelfredzaamheid, Bestuurslid Fondsenwerving en Communicatie, Coördinator Evenementenhulpverlening, medewerker fondsenwerving, vrijwilliger verbindingsdienst

 

- Zet vast in je agenda zaterdag 6 mei Meet and Greet Politie Almere Buiten, Zaterdag 13 mei Landelijke Veiligheidsdag in het centrum van Almere Stad. Op deze evenementen zal het Rode Kruis groots aanwezig zijn voor informatie en met demonstraties.

 

 - Paul van Leeuwen zal een aantal PR evenementen organiseren, zoals bijv. de meet and greets van Politie Almere, het info gedeelte tijdens de landelijke Veiligheidsdag.   

 

- Mensen die op de fiets naar kantoor komen, moeten rekening houden met werkzaamheden op de Olstgracht in de maand maart. Sommige fietspaden zijn afgesloten.

 

Heeft u nog tips voor de nieuwsflits? Stuur ze naar Astrid Harting op secretariaatalmere@rodekruis.nl.