Nieuwsflits december 1

- Gisteren was het de Internationale Dag van de Vrijwilliger, daar willen wij natuurlijk ook nog even bij stilstaan: DANK JULLIE WEL VOOR ALLE INZET. ZONDER JULLIE GEEN RODE KRUIS IN ALMERE!!

 

- Er is op bestuurlijk niveau contact gelegd met de Floriade en er zullen nog gesprekken volgen om tot een structurele samenwerking te komen.

 

- Dit jaar zullen we ook kerstkaarten sturen naar relaties. Heb jij veel contact met bedrijven of organisaties, geef dan z.s.m. de namen en adresgegevens door aan het secretariaat.

 

- Morgen, vrijdag 9 december, gaat de dagtocht naar de Winterfair in Dickensstijl op de Veluwe. Binnen mum van tijd hadden we 1 bus vol met mensen die heel veel zin hebben in dit uitje.

 

- Graag brengen we Tools nog even onder de aandacht. Heb je geen inlog gegevens (meer) of weet je niet hoe het werkt, laat het even weten dan lossen we dit op.. 

 

- Heb je zelf iets waarvan je denkt dat het leuk is voor de Nieuwsflits, geef het aan ons door.

 

- In de laatste Flits van 2016 wensen we iedereen gezellige kerstdagen en een veilige jaarwisseling. Tegen de mensen voor wie december geen feestmaand is, om wat voor reden dan ook,  zeggen we "Speciaal voor jou een klein gedichtje, omdat deze tijd zo moeilijk is. Het is bedoeld als een warm lichtje, een beetje hoop in duisternis" (tekst: Martin Gijzemijter) 

 

Met vriendelijke groet,

 

Astrid Harting
Medewerker Secretariaat
Wagenmakerbaan 47
1315 BC Almere
T: 036 - 534 60 96 (dinsdag t/m vrijdag 09:00-13:00 uur)
E:   secretariaatalmere@rodekruis.nl
W: www.rodekruisalmere.nl