Almeerse Rode Kruis zet vrijwilligers in het zonnetje

ALMERE – 27 NOVEMBER 2017 

 

 

Tijdens een feestelijk samenzijn op 25 november in restaurant Breed in Almere Buiten hebben een viertal vrijwilligers een speciale oorkonde en herinneringsspeld gekregen voor 10 jaar trouwe dienst. Ruim 40 vrijwilligers van de EHV (Evenementen Hulp Verlening) waren aanwezig en zagen hoe bestuurder N. Wortel de versierselen uitreikte.  

 

Voorzitter Han Thomassen: “Het is mooi om te zien dat er zo’n grote betrokkenheid is in de Almeerse samenleving. Al deze mensen zetten zich vrijwillig in om evenementen zoals laatst nog de Sinterklaasintocht goed te laten verlopen. Daar ben ik trots op! En als mensen zich al meerdere jaren inzetten dan kan ik niet anders dan hiervoor mijn dank en respect uitbrengen.” 

 

Het Rode Kruis ondersteunt organisaties bij evenementen in en om Almere en zorgt ervoor dat deelnemers, passanten en overige aanwezigen kunnen rekenen op goede Eerste Hulp. Daarnaast bieden we verschillende EHBO cursussen aan. Ook besteed het Rode Kruis aandacht aan meer zelfredzaamheid in de Almeerse samenleving en ondersteunen we ongedocumenteerde migranten. Wilt u meer informatie over het Rode Kruis in Almere? Kijk dan op onze website www.rodekruisalmere.nl.