Coördinator Collecte

Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel uit van het grootste humanitaire netwerk ter wereld: de internationale Rode Kruis-beweging. Wij staan voor directe hulp aan mensen in nood: in conflictgebieden, na rampen en in eigen land. Onze kracht? Onze vrijwilligers. De afdeling Almere is met 200 vrijwilligers één van de grotere afdelingen van het Rode Kruis in Nederland. Samen helpen wij vele Almeerders met onze projecten.

 

Om onze projecten te financieren zijn we medeafhankelijk van de opbrengsten van de jaarlijkse landelijke collecte. Om de collecte in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar:

 

Coördinator Collecte m/v

 

Wie zoeken wij?

 

U heeft ervaring met en/of plezier in het organiseren van activiteiten en collectes. U bent planmatig ingesteld en in staat om mensen te motiveren en te enthousiasmeren. U bent verantwoordelijk voor de werving van collectanten en wijkcoördinatoren, onderhoudt contact met hen (voor, tijdens en na de collecteweek) en begeleidt het gehele.

 

Wat zijn uw taken?

 

* U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het goed verlopen van de collecte binnen Almere tijdens de Rode Kruis Week van 19 tot en met 25 juni 2016.

 

* Samen met uw assistent bouwt u verder op het bestaande netwerk van collectanten en wijkcoördinatoren en zorgt voor duurzame relaties met hen.

 

* U werft (gezamenlijk met de andere coördinatoren en de vrijwilligersmanager) collectanten voor de jaarlijkse collecte.

 

Wat krijgt u er voor terug?

 

o Een warme overdracht van uw voorganger

 

o Zinvol en interessant vrijwilligerswerk

 

o Een gezellig team van vrijwilligers om u heen

 

o Een onkostenvergoeding voor reëel gemaakte kosten

 

o Tijdens uw inzet bent u verzekerd als vrijwilliger

 

Meer informatie en solliciteren

 

Wil jij je inzetten voor het Rode Kruis? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar secretariaatalmere@rodekruis.nl. Algemene informatie over het Nederlandse Rode Kruis vindt u op: www.rodekruis.nl.

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met ons bestuurslid PR, Communicatie en Fondsenwerving, Robbert Zijlstra op T 06 24 82 71 41 of rzijlstra@rodekruis.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!